International
Development Centers
Sprog
Udviklere on Demand

Udviklere on Demand

Hvorfor virksomheder Nearshore?

Hvorfor virksomheder Nearshore?

Den nearshore model beskrives som enhver outsourcing placering "nær" til sit primære marked (dvs. østeuropæiske lande til de vesteuropæiske lande). Team Extension® tager denne model og uddyber det ved at tilføje den amerikanske måde at drive forretning og Det Schweiziske forvaltning af deres talent ved at give konstant overvågning af deres ressourcer. Denne model fremmer følgende fordele til vores kunder:

  • Nærhed og tidszone
  • Kulturel affinitet og muligheden for at drive virksomhed
  • Omkostningsbesparelser
  • Managing Forventninger
  • Adgang alt for sjældent, værdifulde og specialiserede talent
  • Beskyttelse løbet klient IP
  • Kunder kan fokusere på deres kerneforretning
  • Disse fordele repræsenterer den mest elementære form for værdi proposition for en nearshore udbud, da de er tilsyneladende tilgængelig for enhver virksomhed, der etablerer sig i en nearshore placering, og for en erfaren global sourcing professionelle kan være let forsvares.

Hvorfor Freelancere gå væk fra at være selvstændig?

Hvorfor Freelancere gå væk fra at være selvstændig?

På et overblik freelancing er blevet set som en frigørende måde at tjene til livets ophold, hvor freelancer har total kontrol over deres tid. Mens denne type arbejdsmiljø er meget rost det kommer med mange ulemper. Mange freelancere kan gå flere dage uden at have nogen ansigt til ansigt interaktioner med nogen. Denne form for fuldstændig ensomhed ikke virker, liv uden kolleger kan være ensom og uinspirerende. Selv små ting, ligesom manglen på small talk, kan efterlade en freelancer ensom. Ud over at føle sig uønsket alene og ikke en del af teamet en freelancer altid bekymre sig om hans / hendes næste projekt for at holde deres finansielle situation oven vande. Årsager som disse kører freelancere til at deltage tilbage i virksomhedernes verden, hvor de kan begynde at føle en del af et team igen og få økonomisk sikkerhed. Vi hos Team Extension® brug for vores ressourcer til at finde lykke og til gengæld karriere succes.

Vores talent er håndplukket

Vores talent er håndplukket

Vi ansætter dygtige engelsktalende arkitekter, udviklere, ingeniører, testere og designere, der er eksperter i nye og kommende web og mobile teknologier, med det oprigtige evne til at passe i enhver virksomhedskultur af enhver størrelse. Vores talent er dedikeret, loyal, kreativ og resultatorienteret drevet. Alle vores udviklere har en bachelorgrad i datalogi, samt certificeringer i hver af deres marker. Vores udviklere skal udfylde løbende uddannelse inden for deres respektive specialer til at forblive opdateret på de nyeste trends og teknologier.

Team levetid

Team levetid

Vores virksomheder Team Extension® Model (TEM) sikrer vores udviklere uanset rang blevet en væsentlig del af kundens projekt. Når et talent der er bemandet på et projektteam, de er fuldstændig dedikeret til projektet. Vi garanterer, at vores talent er dedikeret til ét projekt alene og ikke flere. Vores model giver fleksibilitet af vores ressourcer til at arbejde på vores kunders hjemmeside, In-house fra en af vores to Bukarest lokationer eller eksternt via vores portal.

Vi tror ikke på bemanding vores ressourcer på flere projekter som hindrer kvaliteten af udviklerens output samt vores partnerskab med vores kunder. Vi hos Team Extension® tror på at opbygge og opretholde vores relationer og kontinuerligt levere kvalitet.

Konkurrencedygtige Priser

Konkurrencedygtige Priser

Vores (TEM) model, giver vores kunder til at nyde den luksus at ansætte nøje undersøgt udviklere på efterspørgslen og de tilknyttede fordele, der kommer med det, samt den ekstra fordel af Team Extension AGs lave priser. Vores kunder er garanteret en låst i pris, som beskytter vores kunder fra at køre over budgettet. Ud over vores konkurrencedygtige priser vores TEM-model giver også vores klient til at skalere op eller ned deres operationer med et kortere varsel uden at påvirke deres bundlinje.

2008

Established

+60

Passionate teammedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til at tage din virksomhed til nye højder?

Klar til at tage din virksomhed til nye højder?

Leje de bedste udviklere, ingeniører, programmører, coders og konsulenter i Øst Europa.
Fortune 500 og start-ups vælger Team Extension's udviklere til deres missionskritiske softwareprojekter.

Leje dedikeret arbejdskraft i Øst EuropaHvordan virker det?