International
Development Centers
Sprog

Lej en dedikeret TypeScript udvikler
i Øst Europa

I hjertet af Østeuropa

Gør det nemt at leje en TypeScript programmør i Øst Europa

At finde og fastholde et TypeScript programmør kan være noget af en udfordring for nogle virksomheder. Ikke for os selv. Vi har en streng ansættelsesprocessen til korrekt screene vores TypeScript programmør i Øst Europa. Ud over vores teoretiske prøver, skal talenter viser praktisk og hands-on TypeScript udvikling erfaring.
Lej en dedikeret TypeScript udvikler
Vi startede med en simpel idé

Høj efterspørgsel efter TypeScript programmører

Kendsgerningerne er klare. Efterspørgslen efter højtuddannede talenter i TypeScript udvikling er højere end udbuddet. Det skaber en enorm mangel på markedet. Vores mission er enkel: Hunt, leje, fastholde de bedste TypeScript programmører i Øst Europa. Dette giver vores kunder til altid forblive foran kurven.
Lej en dedikeret TypeScript udvikler
I hjertet af Østeuropa

I hjertet af Østeuropa

Hvorfor Østeuropa? og hvorfor rumænien? Godt vi havde mange muligheder til rådighed for os. Men vi besluttede at gå med Rumænien til at etablere vores første kontor. Vi mener Rumænien har mange fordele, såsom talenter, hurtig internet og generelle livskvalitet, og talenter, der bruges til at kommunikere på perfekt engelsk.

Lej en dedikeret TypeScript udvikler
Holde vores talenter glade

Holde vores talenter glade

Mange virksomheder siger, at de bekymrer sig om deres medarbejdere. Kun få rent faktisk gør pleje. Det er sandheden. Vores forretning handler 100% om at finde og fastholde talenter. Uden talenter, har vi ikke en virksomhed. Ikke alene har vi talenter, men vores mål er at holde dem glade.

Lej en dedikeret TypeScript udvikler

FAQ

Er der nogen forudgående rekrutterings- eller kontraktlige omkostninger, når du ansætter TypeScript udviklere med TE?

Ja. Vi kræver en indledende indbetaling, der vil blive anvendt som kredit på din første faktura, når du har udlejet dine TypeScript-udviklere. Hvis du beslutter dig for ikke at gå videre, vil din indbetaling blive refunderet fuldstændigt.

Kan jeg bytte en ressource til en anden?

Ja. Mens vi skarpt skærmer vores ressourcer for at sikre, at de opfylder dine krav, forstår vi, at ikke alle udviklere vil være perfekte tilpasning til alle virksomheder.

Hvilke betalingsformer accepterer du?

Vi arbejder primært med ACH, bankledninger og arbejder typisk med EUR, CHF, USD og GBP. For mindre beløb accepterer vi alle større kreditkort.

Hvem ejer de juridiske rettigheder til det arbejde, der er skabt af mine TypeScript udviklere?

Du, klienten. Vores team arbejder direkte for dig og ved fuld betaling er alle IP, rettigheder, produkter og kode produceret af TE din ejendom.

Hvor er dine TypeScript udviklere placeret på?

Alle vores TypeScript udviklere arbejder fra et af vores faciliteter i Østeuropa. Dette er at garantere IP, sikkerhed, knowhow af vores kunders proprietære kode og aktiver. Vi har faciliteter i det meste af Østeuropa, især i Rumænien, Ukraine og på Balkan. Du er velkommen til at planlægge et besøg!

Hvorfor tillader du ikke TypeScript udviklere at arbejde hjemmefra eller eksternt?

TE er kendt for at være streng på sikkerhed. Fjernarbejde og freelancing er fantastisk som et koncept, men vores kunder, Fortune 500-virksomheder og regeringer i særdeleshed, er meget opsat på at sikre, at IP'en for, hvad deres TypeScript-udviklere arbejder på, gemmes sikkert.

Hvor meget skal jeg budgettere for at ansætte en TypeScript udvikler med Team Extension?

Vi konkurrerer ikke om prisen, vi konkurrerer om kvalitet. Markedet har stor efterspørgsel efter TypeScript udviklere, og der er ikke nok TypeScript udviklere til at gå rundt. Enkel økonomi du måske siger. Det betyder, at prisfastsættelsen rundt om i verden er høj, uanset placering. Vi anvender din TypeScript udvikler direkte (på dine vegne). Vi betaler alle employements skatter og beskæftigelsesbidrag til staten. Problemfri for dig. Ingen kompliceret papirarbejde og administrativt besvær at gå igennem.

Hvem skal klare min TypeScript udvikler?

Du. Dette er en stor fordel for dig og vores TypeScript udviklere. Du arbejder direkte sammen. Det er derfor, vi typisk lader vores kunder administrere deres TypeScript udviklere direkte. Du kender din TypeScript applikation bedre end nogen anden. På forespørgsel leverer vi også projektledelse - på dine vegne - af dine TypeScript udviklere.

Kan mine TypeScript programmerere arbejde fra vores firma kontorer?

Ja. Udvikling på stedet af TypeScript udviklerpersonale er tilgængelig på forespørgsel. Alle TE-udviklere har det endelige ord i flytning, fordi lykkelige udviklere er en topprioritet. Alle levetidsjusteringer og flytningsgebyrer sendes videre til kunden. Dette arrangement fungerer bedst i 3-6 måneders perioder. Klients søger langsigtede flytninger på stedet anbefales at lade os vide på forhånd, så vi kan ansætte specifikke TypeScript kandidater på udkig efter flytning.

Gør du QA? Hvad med CS?

Ja. Tænk på os som en forlængelse af dit team. For QA udfører vi gratis QA-røgtest på din TypeScript-applikation. Vi anbefaler stærkt, at du allokerer til en dedikeret QA i dit budget. For CS har vi også ressourcer til rådighed for at gøre CS i dit TypeScript-program.

Hvilke værktøjer bruger Team Extension typisk?

Team Extension bruger Git, GitHub, Jira, Slack til kommunikation. Vi inviterer dig også til vores Slack-kanal.

På vores virksomhed bruger vi specifikke værktøjer. VPN osv. Kan min TypeScript udvikler bruge dem også?

Ja, vi kan / vil bruge VPN, og ja, du kan bruge de værktøjer, dit firma bruger og overfører det til os. Hvis der kræves træning, skal du tage højde for dette, når vi gør ombord på dine TypeScript -udviklere. Endelig, hvis der kræves licenser, skal du sørge for at købe licenser til den pågældende software til udvikleren.

Hvordan kommer jeg i gang? Hvordan ansætter jeg min TypeScript ressource?

Gode nyheder! Du skal bare gå til https://teamextension.dk/get-started/da. Bare udfyld formularen, og en af vores eksperter vil skrive dig tilbage inden for 24-48 timer for at få din konto opsætning.

Jeg er en dygtig TypeScript udvikler, jeg er interesseret i at arbejde med TE. Hvor søger jeg mig?

Vi rekrutterer konstant talentfulle TypeScript udviklere, bare gå til https://teamextension.careers at finde ud af om vores åbne positioner.

2008

Established

+60

Passionate teammedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til at tage din virksomhed til nye højder?

Klar til at tage din virksomhed til nye højder?

Leje de bedste TypeScript udviklere, ingeniører, programmører, kodere, arkitekter og konsulenter. Fortune 500 og start-ups vælger Team Extension's TypeScript -udviklere for deres missionskritiske softwareprojekter.
Kom igangHvordan virker det?