International
Development Centers
Sprog
Om os

Om os

Vi startede med en simpel idé

Vi startede med en simpel idé

Kendsgerningerne er klare. Efterspørgslen efter højt kvalificerede talenter er højere end udbuddet. Det skaber en enorm mangel på markedet. Vores mission er enkel: Hunt, leje, fastholde de bedste teknologiske talenter. Dette giver vores kunder til altid forblive foran kurven.
I hjertet af Østeuropa

I hjertet af Østeuropa

Hvorfor Østeuropa? og hvorfor rumænien? Godt vi havde mange muligheder til rådighed for os. Men vi besluttede at gå med Rumænien til at etablere vores første kontor. Vi mener Rumænien har mange fordele, såsom talenter, hurtig internet og generelle livskvalitet, og talenter, der bruges til at kommunikere på perfekt engelsk.

Holde vores talenter glade

Den typiske fremgangsmåde er forældet

Det er ikke i orden selv. En af grundene til, at det ikke virker, er, at de fleste rekrutteringsbureau blev skabt i en tid, hvor den arbejdskraft der kræves for at gøre et job ikke var så kompliceret som i dag. Det er klart, er den typiske rekruttering selskabet ikke har ekspertisen forpligtet til at rekruttere i en hurtig bevægelse teknologiske verden. Vi har været vidne til det os tilbage, når vi ledte efter job. Der er en komplet modsætning mellem, hvad kunden ønsker, og hvad rekrutteringsbureauet er rekruttering til. Kunder bliver frustrerede, deres virksomheds competitivety direkte påvirket. Ikke at finde det rette talent ikke kun omkostninger tid, men også penge og påvirker virksomhedens bundlinie.

Holde vores talenter glade

Holde vores talenter glade

Mange virksomheder siger, at de bekymrer sig om deres medarbejdere. Kun få rent faktisk gør pleje. Det er sandheden. Vores forretning handler 100% om at finde og fastholde talenter. Uden talenter, har vi ikke en virksomhed. Ikke alene har vi talenter, men vores mål er at holde dem glade.

2008

Established

+60

Passionate teammedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til at tage din virksomhed til nye højder?

Klar til at tage din virksomhed til nye højder?

Leje de bedste udviklere, ingeniører, programmører, coders og konsulenter i Øst Europa.
Fortune 500 og start-ups vælger Team Extension's udviklere til deres missionskritiske softwareprojekter.

Leje dedikeret arbejdskraft i Øst EuropaHvordan virker det?