International
Development Centers
Sprog

Lej en dedikeret Clojure udvikler
i Øst Europa

I hjertet af Østeuropa

Gør det nemt at leje en Clojure programmør i Øst Europa

At finde og fastholde et Clojure programmør kan være noget af en udfordring for nogle virksomheder. Ikke for os selv. Vi har en streng ansættelsesprocessen til korrekt screene vores Clojure programmør i Øst Europa. Ud over vores teoretiske prøver, skal talenter viser praktisk og hands-on Clojure udvikling erfaring.
Lej en dedikeret Clojure udvikler
Vi startede med en simpel idé

Høj efterspørgsel efter Clojure programmører

Kendsgerningerne er klare. Efterspørgslen efter højtuddannede talenter i Clojure udvikling er højere end udbuddet. Det skaber en enorm mangel på markedet. Vores mission er enkel: Hunt, leje, fastholde de bedste Clojure programmører i Øst Europa. Dette giver vores kunder til altid forblive foran kurven.
Lej en dedikeret Clojure udvikler
I hjertet af Østeuropa

I hjertet af Østeuropa

Hvorfor Østeuropa? og hvorfor rumænien? Godt vi havde mange muligheder til rådighed for os. Men vi besluttede at gå med Rumænien til at etablere vores første kontor. Vi mener Rumænien har mange fordele, såsom talenter, hurtig internet og generelle livskvalitet, og talenter, der bruges til at kommunikere på perfekt engelsk.

Lej en dedikeret Clojure udvikler
Holde vores talenter glade

Holde vores talenter glade

Mange virksomheder siger, at de bekymrer sig om deres medarbejdere. Kun få rent faktisk gør pleje. Det er sandheden. Vores forretning handler 100% om at finde og fastholde talenter. Uden talenter, har vi ikke en virksomhed. Ikke alene har vi talenter, men vores mål er at holde dem glade.

Lej en dedikeret Clojure udvikler

FAQ

Er der nogen forudgående rekrutterings- eller kontraktlige omkostninger, når du ansætter Clojure udviklere med TE?

Ja. Vi kræver en indledende indbetaling, der vil blive anvendt som kredit på din første faktura, når du har udlejet dine Clojure-udviklere. Hvis du beslutter dig for ikke at gå videre, vil din indbetaling blive refunderet fuldstændigt.

Kan jeg bytte en ressource til en anden?

Ja. Mens vi skarpt skærmer vores ressourcer for at sikre, at de opfylder dine krav, forstår vi, at ikke alle udviklere vil være perfekte tilpasning til alle virksomheder.

Hvilke betalingsformer accepterer du?

Vi arbejder primært med ACH, bankledninger og arbejder typisk med EUR, CHF, USD og GBP. For mindre beløb accepterer vi alle større kreditkort.

Hvem ejer de juridiske rettigheder til det arbejde, der er skabt af mine Clojure udviklere?

Du, klienten. Vores team arbejder direkte for dig og ved fuld betaling er alle IP, rettigheder, produkter og kode produceret af TE din ejendom.

Hvor er dine Clojure udviklere placeret på?

Alle vores Clojure udviklere arbejder fra et af vores faciliteter i Østeuropa. Dette er at garantere IP, sikkerhed, knowhow af vores kunders proprietære kode og aktiver. Vi har faciliteter i det meste af Østeuropa, især i Rumænien, Ukraine og på Balkan. Du er velkommen til at planlægge et besøg!

Hvorfor tillader du ikke Clojure udviklere at arbejde hjemmefra eller eksternt?

TE er kendt for at være streng på sikkerhed. Fjernarbejde og freelancing er fantastisk som et koncept, men vores kunder, Fortune 500-virksomheder og regeringer i særdeleshed, er meget opsat på at sikre, at IP'en for, hvad deres Clojure-udviklere arbejder på, gemmes sikkert.

Hvor meget skal jeg budgettere for at ansætte en Clojure udvikler med Team Extension?

Vi konkurrerer ikke om prisen, vi konkurrerer om kvalitet. Markedet har stor efterspørgsel efter Clojure udviklere, og der er ikke nok Clojure udviklere til at gå rundt. Enkel økonomi du måske siger. Det betyder, at prisfastsættelsen rundt om i verden er høj, uanset placering. Vi anvender din Clojure udvikler direkte (på dine vegne). Vi betaler alle employements skatter og beskæftigelsesbidrag til staten. Problemfri for dig. Ingen kompliceret papirarbejde og administrativt besvær at gå igennem.

Hvem skal klare min Clojure udvikler?

Du. Dette er en stor fordel for dig og vores Clojure udviklere. Du arbejder direkte sammen. Det er derfor, vi typisk lader vores kunder administrere deres Clojure udviklere direkte. Du kender din Clojure applikation bedre end nogen anden. På forespørgsel leverer vi også projektledelse - på dine vegne - af dine Clojure udviklere.

Kan mine Clojure programmerere arbejde fra vores firma kontorer?

Ja. Udvikling på stedet af Clojure udviklerpersonale er tilgængelig på forespørgsel. Alle TE-udviklere har det endelige ord i flytning, fordi lykkelige udviklere er en topprioritet. Alle levetidsjusteringer og flytningsgebyrer sendes videre til kunden. Dette arrangement fungerer bedst i 3-6 måneders perioder. Klients søger langsigtede flytninger på stedet anbefales at lade os vide på forhånd, så vi kan ansætte specifikke Clojure kandidater på udkig efter flytning.

Gør du QA? Hvad med CS?

Ja. Tænk på os som en forlængelse af dit team. For QA udfører vi gratis QA-røgtest på din Clojure-applikation. Vi anbefaler stærkt, at du allokerer til en dedikeret QA i dit budget. For CS har vi også ressourcer til rådighed for at gøre CS i dit Clojure-program.

Hvilke værktøjer bruger Team Extension typisk?

Team Extension bruger Git, GitHub, Jira, Slack til kommunikation. Vi inviterer dig også til vores Slack-kanal.

På vores virksomhed bruger vi specifikke værktøjer. VPN osv. Kan min Clojure udvikler bruge dem også?

Ja, vi kan / vil bruge VPN, og ja, du kan bruge de værktøjer, dit firma bruger og overfører det til os. Hvis der kræves træning, skal du tage højde for dette, når vi gør ombord på dine Clojure -udviklere. Endelig, hvis der kræves licenser, skal du sørge for at købe licenser til den pågældende software til udvikleren.

Hvordan kommer jeg i gang? Hvordan ansætter jeg min Clojure ressource?

Gode nyheder! Du skal bare gå til https://teamextension.dk/get-started/da. Bare udfyld formularen, og en af vores eksperter vil skrive dig tilbage inden for 24-48 timer for at få din konto opsætning.

Jeg er en dygtig Clojure udvikler, jeg er interesseret i at arbejde med TE. Hvor søger jeg mig?

Vi rekrutterer konstant talentfulle Clojure udviklere, bare gå til https://teamextension.careers at finde ud af om vores åbne positioner.

2008

Established

+60

Passionate teammedlemmer

+36

Countries

7

Kontorer

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce MedlemBRCC Medlem
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER MedlemCCER Medlem
Team Extension ANIS MedlemANIS Medlem
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klar til at tage din virksomhed til nye højder?

Klar til at tage din virksomhed til nye højder?

Leje de bedste Clojure udviklere, ingeniører, programmører, kodere, arkitekter og konsulenter. Fortune 500 og start-ups vælger Team Extension's Clojure -udviklere for deres missionskritiske softwareprojekter.
Kom igangHvordan virker det?